Hypoglycemia

Hi nak tanya, ada sesiapa kat sini yang hypo tak waktu pregnant ni? Any advice tak mcm mana nak normalkan balik. Sebab nak minum manis selalu takut sangkut gdm pula 😔

1 Trả lời

cume jgn skip makan..pg y penting.blh mkn buah cam Pisang..biskut..cklat tp kuantiti y sikit.klau sy la mmg Dari awl smpai nk bersalin hypo..sy spare cklt bar n biskut..mkn sikit je bile badan rasa nk dtg lesu n shaking.mmg xleh lngsung xmkn..xsmpai stengah jam lapar..klau ambk mknn berat..berat plak naik.