Last Semester Thirsty

Nak Tanya Ada mummy pregnant last semester rasa thirsty tak? Especially malam, I check online macam cakap mungkin kencing Manis, betul ke? I skrg 31 weeks

1 Trả lời

Belakangan ni pun saya rasa haus apabila bangun dari tidur. Trimester akhir juga. Normal rasanya sebab bacaan gula saya baru-baru ni ok & tak ada masalah.

5y trước

We wait for other moms to reply ok 😁. Tapi saya rasa normal bila trimester akhir ni. Kerap nak kencing tu bayi makin membesar & memang menekan kawasan pundi kencing. Kalau tak minum, takut dehidrasi.