spotting berterusan 6w5d

hi nak tanya ada ke yg pernah kerap keluar spotting coklat mcm bertali gitu first trimester. saya kalau berjalan atau bergerak mesti akan keluar kalau bedrest tak keluar. dah pergi hospital dr suruh monitor je sampai next appointment. risau sangat#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Sy penah ada spotting Dan darah jugak masa awl pregnancy 7w. doct advise utk bedrest. Sy dulu apa apa berkaitan darah tak kisah sikit ke Sy akan terus ke klinik utk check. Kes Sy, doct ckp sbb Rahim tengah nak membesar. Sy tak de rasa sakit ape ape. setengah org tak de ape jd, tp ade jugak yg akan keluar darah semasa Rahim membesar. jd sis better mintak advise doct. lega sikit pegi klinik scan Dan dapatkan advise doct terus. T.care ya sis ♥️

2y trước

insyaallah, t.care ya sis. jgn buat keje berat. bnyak kan rehat, bedrest. time tido lapik kaki dgn bantal bg tinggi sikit. ini je yg Sy buat dulu. ☺️