normal ke kalau dah 23 weeks ada keluar spotting ? warna coklat macam tu

sebelum ni ada tapi first trimester

3 Các câu trả lời

tak normal. sbb sy time 20 weeks spotting merah terus gi hospital sbb risau. so, lps check doc suruh bykkn berehat. Doc ckp 20-24 weeks ni tak bermaksud kandungan awk betul2 da kuat, bole juga jd ancaman utk gugur. mcm sy doc suggestkn byk berehat, jgn buat keje berat@ angkt berat n jgn bersama dgn suami dlm seminggu tu. lagi 1, doc sy ckp if ade ape2 spotting @ bleeding kena cpt2 gi hospital sbb itu merupakan ancaman utk gugur.

Saya hr tu pernah tp cepat2 ke PAC.... Dr suspected infection n bg ubat insert vagina ..... amik sample serviks. Kena banyak bedrest.... angkat time mndi n ke toilet je..... Sekarang dh elok dh

tak pernah.... awal trimester keluar spotting macam tu je. lebih baik awak pergi klink doc pantau awak dulu