Mengandung 5 minggu

Hi nak tanya , ada ke sama macam saya mengandung 5 minggu cepat bleeding sebab tak bole penat sikit , naik kereta .. Darah first macam darah fresh tapi tak banyak then darah tu tukar warna coklat (sikit sahaja) .. Bila baring je darah akan stop sendiri .. Saya first time mengandung setelah 7 tahun penantian .#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

kena banyak berehat...jgn buat keje berat2..jgn stress...minum susu anmum kak...inshaAllah okay

awak dah pergi check ke?

1y trước

mm maaf saya tiada pengalaman, mungkin puan boleh pergi check semula. tapi bila kita baring, memang darah boleh stop keluar.