Mual Dan pening

Nak Tanya ada cara x hilangkan mual Dan pening. Sy baru 7week. . bau2 pun buat pening Dan mual ..#pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy pun mcm sis jugak. sy rs tkde benda yg blh hilangkan mual tu klu bgi sy..sbb sy xde istilah morning sickness. all day sickness 🥲 mual2 loya tp x muntah. siksanyalah.. hrp2 takat first trim je la mcm ni. betol2 x larat.. kdg ada yg kata kita buat2, layankan sgt. lagi down rasa ☹️

8mo trước

abaikan mulut orang . enjoy the pregnancy . dia tak tahu perit yg kita rasa time mngndung ☺️ . bnyakkan sabar . kalau boleh jaauhkaan diri dari manusia yg cakap kita bukaan² ni . 👍😘