Selsema teruk

Hi nak tanya ad x yg first trimester selsema teruk n batuk2..saya dh 3 minggu selsema n dua minggu ni makin teruk lpstu batuk berkahak..ubat klinik bg x jln sme je x kurang langsung🥺dhla nk mkn pun x lalu..sehari skli je mkn itupun sikit mkn bubur kdg roti je🥺lapar mmg lapar tp tekak sakit n bila mkn batuk sampai nk muntah smula😭pedih tekak🥺

1 Trả lời

ye sya pun alami benda sama after 2week camtu ok dah ... pergi klinik dpt kan ubat Dan ckp tgh pregnant supaya Dr lebih hati² dlm bagi ubat..