haid melebihi 4-5 hari selepas bersalin ceasar

nak tanya 9/10 sya msok hospital sbb dipaksa melahirkan secara induce tetapi bukaan hanya 2 cm dan saya perlu ceaser dan selamat melahirkan pda 11/10 dan dh inject cair darah selama 15 hari dan darah nifas smua dah kluar . pda 14/11 sya inject family planning dan 24/11 saya haid , smpai ke hari ni hari ke 9 haid kluar agak nya lah haid tak psti sbb lama and normal ke ? itu darah haid atau darah apa ? tak pernah kluar darah lama mcmni #pleasehelp

2 Các câu trả lời

ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma