dah sarat sangat ke

hi . nak tanya 31w tu kira dah sarat sangat ke ? boleh tak naik bas untuk balik kampung selatan - utara . lepastu balik semula ke selatan naik kereta #firstmom #ingintahu

17 Các câu trả lời

sye last travel jauh2 nie mse 5 bln.. tu pun slangor-melaka je.. tu pun sakit pinggang.. ikut org jgak la.. klu yg ok then ok la.. mcm sye x ok duduk dlm kete lme2 nie..

sya naik bas dari segamat ke kedah masa 36w bagi sya oky jer . tapi ikut badan masing2 lah janji semua barng prepair lengkap buku pink jangn tinggal .

puan larat tak? sy 35w pindah rumah dr johor pindah kl🤭 duduk 3mlm siap kemas2 balik kg kuantan. bersalin 39w4d

hati² ye Sis nak ke mana². Semoga sentiasa dalam peliharaan Allah SWT Aamiin 🌸

Saya pun terfikir jgk. Nak balik kg naik bas tapi takut asyik nk teriencing jer

Ikut kudrat masing2 sis. Doa banyak2 diberikan kekuatan.

boleh je. saya 36mgg msih drve kl-kb-kl