Assalam ibu2

nak tanya 1 soalan sy ikutkan period 13hb 6 tp pada 16hb ada kua mcm darah period nk hbs merah coklat camtu… sehari tu je..21hb sy test positif line dua2 terang… soalan saya yg kua mcm drh period tu adakah itu penempelan????#seriusnanya #pleasehelp terima kasih

1 Trả lời

Darah penempelan tu dia setitik dua mcm tu shj awak. Skrg awak test positive tak?

1y trước

inshaa Allah awak moga kandungan sy ni kuat dan sht mekasih awak atas nasihatnya😘😘