information?

Nak tahu waktu subur kita mcm mn ya

7 Các câu trả lời

Kalau sy selalu baca dekat google, perubahan suhu badan semakin meningkat, keluar lendir mcm putih telur tu adalah tanda subur, hehe sy amalkan baru sekali sy cuba bersama dengan suami masa keluar lendir putih mcm putih telur tu syukur skrg dh 9 weeks dah kandungan 😆 kalau tk yakin, boleh bersama suami dua hari sekali selang satu hari

klu period sis sentiasa regular tiap bulan boleh install apps, klu mcm irregular mcm saya guna juga apps sebagai penanda ja agak agak bila nak period tu opk pun boleh, atau mcm saya check melalui lendir kita, waktu subur lendir kita akan jernih, boleh google tgk mcm mana waktu subur jika tgk melalui lendir

Guna opk atau tgk lendir... sy dah 2x guna opk.... n sy perasan klau dkt2 hari subur kita akan kluar lendir jernihhhh y cair...... xberbauuu..... n bilaaa dah betul2 subur akn kluar lendir cam putih telur... yg pnjg blh tarik2 tu..... 2x buat guna OPK, 2x jgj berlaku bnda y samaaa... 😂

Guna alat yg dipanggil opk (ovulation pregnancy kit) bnyak jual d farmasi.. Lebih kurang mcm upt jg.. Atau pun guna ja apps d playstore kalau sejenis period yg regular xda masalah...

Install app period tracker pn bole..dulu sy tgk wktu subur install app tu jaa

Beli opk kat shopee..harga pun murah n banyak..boleh test sllu

Opk