Kenapa sejak kehamilan nak masok 3month sering muntah " letih " cepat mengantuk ye ? 😭😭😭

Nak tahu kenapa terjadi loya apabila lepas makan dan sebelum makan 😭#ingintahu

1 Trả lời

Mmg mcm tu mommy, kuat la yaa. Perubhan hormon pregnancy d sbab kan bby mmbesar dlm tu. sya pun mcm tu. T masuk 2nd trim ok laa tu. n depends juga dkt badan seseorang.

3y trước

agak ii kan sampai bila rasa loya ni akan stop ? dlm saya mengandung saya sering kena resdung ssh nak tdo