Boy ke girl

Hi nak tahu kalau mcmni boy ke girl ye 🥹#ingintahu

Boy ke girl
8 Các câu trả lời

scan weeks berapa ni awak. kalau gugurl akan nampak 3line dan symbol burger. gugurl paling susah detect bila scan. boboy kadang sekali scan dh nmpk pistol dia

2y trước

mcm sy mula2 scan doctor kata awal lg kalau nk nmpk. pastu masa 25weeks doctor scan, sy tnya boleh nmpk jantina ka. doctor kita cuba kalau baby xsorok. byk kali godek jugak la bru nmpk. pstu baru2 ni masa 29weeks doctor tgah buat detail scan sy tya lagi doctor confirmkan jntina

mcm boy nmpknya.. doktor ada bgtau ke tu.. pape pon semoga mummy n kandungn sihat ya🥰

2y trước

Doktor cakap boy. Hehe thankyou sis . Semoga sis pun sihat 🥰🥰

Macam boy 👶🏻

boy ni😁😁🥰

Mcam boy. Heheh

mcm boboy ni 🥰

2y trước

Harap2 lah kalini dapat boy 🥰🥰

boy