Scan sebab nak tahu mengandung ke tak sebab buat upt baik double , dh guna lebih dr 10 upt

Nak tahu kalau bru 5 mggu 2hari , okay tk untuk scan nak tahu pregnant or tak , boleh ke nampak mcm kantung ke

2 Các câu trả lời

pada pndapt sye.. 8week ade lh yg terbbaik...xpe sis.. sye pn bru 5week.. on.. repeat 2,3 hri skli buat upt smntara nk tggu scan 8ke 9 week.. sbb awal lg.. myb...org perut "nipis" bleh nmpak.. klu "tebal" lmbat.. sye mse prggy ank sulung . kndungn 12 week bru nmpak..😅

Saya ikut lmp 7w tp jenis irregular period… Masa scan nmpak kantung je dlam ukuran 4w..