scan 5week

kalau pi scan 5+week okay tak? boleh nampak kantung tak? sb saya positif. tp tak check under doc lg. check upt sndiri ja. bila wktu sesuai untuk scan (double comfirm dgn doc) #firstbaby

2 Các câu trả lời

Nak scan boleh je tak ada masalah, tp mungkin nmpk kantung kecikkk saja. Kdg tk nmpk pun dan perlu discan melalui bawah. Seeloknya tunggu dlm anggaran dh 8 minggu baru pergi confirmkan dgn doktor, masa tu insyaAllah boleh nmpk kantung dan janin, serta dgr bunyi jantung. Sbb ada jenis doktor nmpk kantung kosong (sedangkan awal pregnancy) dah ckp kandungan tk menjadi lah suruh tunggu gugur sendiri lah. Takut puan overthink pula kalau terjadi mcm tu.

3y trước

sis, normal ka kalau kluaq koko (wrna dia cayaq ja) perut tk sakit memulas. cuma angin je. 😭😭

better pergi scan masa 8w sis..Sebab 8w tuu biasanya da nampak heartbeat bby so kita akan rasa lega n x overthinking sangat..

3y trước

InShaAllah,Aamiin🤲