Biasa nya dh berapa bulan Kk bagi tahu jantina baby

Nak tahu biasanya berapa bulan kk akan scan jantina baby #firstbaby #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

Selalu kalau ada scan 20weeks kat kk dah boleh nampak gender tapi nasib2. Time tu awak boleh tanya doktor boleh nampak ke tak. Kalau ada rezeki doktor tolong tengokkan dan bagitahu

kk tak ada spesifik scan gender. kk selalunya scan yang penting shj. kalau nak scan gender, better pergi swasta, 20w ke atas.

booking la dgn sonobee 😌😌 hhaha kk ni ikut mood je ... klau rasa dia nk bg tau dia bg tahu ahhahah

Sy hari tu 22 week doktor kat kk scan dh nmpk jantina. Tp ats kedudukan baby jgk. Klu boy senang nmpk.

mcm sy..19w dh nmpk kt kkia.baby boy sng nmpl