For Driver Mommy

just nak share utk mommies yg selalu drive tu, this one good to protect our baby ?..

For Driver Mommy
13 Các câu trả lời

Btw skrang ibu mngandung dah ta wajib pakai seatbelt..sbb hritu mmg buat besar-besaran roadblock then polis tgur ibu mengandung taya pakai seatbelt..ta kena saman..jpj ke ap ke than dia takkan saman sbb ibu mengandung..ini polis bukit aman sndri y bgthu..

5y trước

Bukn btul ke tak btul sy dh berapa kali kena tahan polis dgn jpj dieorg sndri y ckp ibu mengandung ta perlu pkai seatbelt ya mmg pelik tpi itulah y dieorg ckp..so sy trus buka seatbelt dpn dieorg je..sy pun tertnya ta bahaya ke kan dieorg sndri ckp tak apa kalau tak pakai..

Sy masa mgndung dlu sy pakai seatbelt tu yg silang tu sja yg kat perut sy x pakai..maksudnya sy lock dlu seatbelt tu lps tu tarik yg seatbelt tu silang kat badan 😅 sbb tak tau ada benda ni..

5y trước

Yup...same with me sis...lagi2 kalu travel sampai 2 3 jam...mmg akn pakai mcm ni la

https://youtu.be/Ug8dwGEJ6BU ni bukan seatbelt, ni device utk prevent belt dari rentap perut ibu pregnant ....

Sy pernah terbaca, bahaya penggunaan extra seatbelt ni. Tp x ingat kat mana baca. Nanti jumpa sy share balik.

5y trước

Saya terbaca dlm group carseat kt fb

Will buy. !tq for information. Kena2 lagi drive Hari2 g keja... 🌺💞❤️😘

Tak perlu extra seatbelt utk pregnant woman. Dlm group carseat dah inform benda ni

5y trước

https://youtu.be/Ug8dwGEJ6BU

sis beli kat mana.. tengok kt shopee dgn lazada bnyk yg kt luar negara

5y trước

berapa hari tu nak sampai?.. sbb sy pernah bli brg dari china, dekat 4mnggu baru sampai

beli dkt mana ni erkkk?

mana nk beli ya

5y trước

sy beli Kat lazada ... shoppe pun Ada😉