TODAY IS THE DAY I BUKAK BUKU PINK!

Nak share kegembiraan disini 🤭 first pregnancy.. ya Allah. Semoga semuanya baik² sahaja.. dah lama tak scan nie sebab nak scan di Kerajaan. Today dah week 10. Sepanjang nak ke w10 alhamdulillah nothing bad happened. Kalau tak masa w7 haritu gastrik 2 hari kelam kabut g scan kat swasta. Pastu eleleley nampak janin degap degup jantungnya. Semoga anak² kita semua membesar dengan baik & sihat, mommies 💞 #firstbaby #firstmom #bukupink

2 Các câu trả lời

Sy pon buka buku pink harini. Happynya tengokkk scan eeee. Pastu dengar jantung ya Allah Alhamdulillah Alhamdulillah MasyaAllah. Tahniah utk sis 🥰