pregnant 8month

Nak mkan maggie laksa tu bleh x? tekak ni tercari2????

11 Các câu trả lời

boleh, tp mee maggie tuh rebus then buang air rebus tuh..kemudian baru masukkan air panas yg lain..jgn masak sekali dgn perencah..letak perencah bila dah tutup api..ini tips dari doktor😂

Smlm bru mkn..ehehhe..curi2 yg husband punya.. Kemain laki i buat i terliur.. Mkn la 2 sudu lepas tekak..hehehe

Boleh tapi jangan selalu 😁 makan je kalau mau makan, takut nanti baby berliur. Hihi~

Sy pun teringin sgt nk mkn. Tp pastu mesti mkn tak abis sbb rasa bersalah 😅

hehe tq smua yg sudi komen,sya dh bedal sbungkus pagi ni,puas hti heeee

boleh je, bukan selalu pun. Sedap juga tu rasa mau pulak 😂

Mkn la...jnji wat lps² teringin..

Blh sis.. Bkn mkn hari2 pon

Bole, should be fine

Sekali sekala apa salahnya

5y trước

bleh ye sis? dh tak thn hm