muntah darah

Nak mintak pendapat ibu2,normal ke kalau muntah darah semasa Hamil??.Pg td Bangun je dri tidur trus g toilet sbb mual DaN pedih ulu hati ..mula2 muntah memang keluar darah je..baru diikuti muntah bewarna kuning .btw, Skrg DH masuk trimister ke3..dlu trimister per1 mmg ade morning sickness yg teruk..tp masa muntah keluar drah tompok2 kecik je..cuma pagi TD je kluar darah bnyak..skrg DH mual2 balik MCM mula2 pregnant dlu..nt nak g KK Tunggu bdan DH ok skit.kepale tgh pusing n berpeluh..doakan sye DN baby dlm kandungan ye ibu2..

2 Các câu trả lời

sy pun ada symptoms yg sama, muntah darah, tp tompok2 gitu, pg td pun br kene. sbb apa ya. hurmm

Cek doc secepat mungkin ye sis. Semoga takde pape yg bhya kt ibu n bby