Assalamualaikum Mommy❤️ Moga dipermudahkan segala urusan kalian..

Nak minta pnja mata mommy2 utk tgk line dkt upt ni.. dh ve ka? atau kna repeat testlg

Assalamualaikum Mommy❤️ Moga dipermudahkan segala urusan kalian..
23 Các câu trả lời

Alhamdulilah. Awak ve hamil and ve cantik ! Heee. Dia jdi pudar sbb awal lgi ni. Nnti dh msok weeks 7-9 pergi check dr. Time tu bru nampak even kecik je size dia. Awal2 ni xpyh jmpa lgi pun xpe, sbb xnmpk haa.

Positif tu.. Saya mcm ni juga... Lps tu trus cek guna clearblue... Mmg pregnant😍🥰 samar2 mcm ni sbb kndungan msh baru.. Pengalaman saya la.. Kalau dh 4 mggu, 5mggu cmtu.. Mmg dia akan pekat terang.

kalau biar lama2 nanti akan pekat sendiri line tu sis. Kalau nak repeat, buat hari berikutnya, pagi2 sebelum subuh pon boleh. Ambik 1st urine, sebab belum makan belum minum

positif tu sis. Sama macam sy semalam. Sy minta husband beli Clearblue memg result keluar positif result.

Tahniah sis 🌹 doakan saya ada rezeki jugak tuk dptkn 2 garis .

Positif, kandungan baru lagi nih, tahniah sis, jaga diri

+ve tu sis...sama mcm saya masa check hritu...hihi

alhamdulillah positif sis,tahniah yea...

alhamdulillah. tahniah sis positif nii

Nampak ada dua line. Positif. Tahniah!