baby prem 34week.

hi nak minta pengelaman ibu2 yg anak lahir prem. anak kena tahan dekat nicu.baby lahir 1.660kg je. 😭😪😪terpksa jauh dari anak.sbb sy balik rumah.jauh dri hospital.terpksa 2.3 hari sekali baru jenguk.nak minta kata2 semangat je.rasa rindu anak tu.😪😭😭kita yg pernah rsa je .tahu .agak2 susu formula hospitql bagi membantu ke bg berat badan baby naik.😪😪😪.#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Jgn risau ya mummy. insyaallah baby ok dibawah penjagaan pihak hosp. doa yg baik baik insyaallah yg baik baik juga buat awk Dan baby nnt. mummy juga perlu jaga diri Selamat berpantang. ♥️

2y trước

tq awk.semoga baby sy baik2 saja😇

sy pon ada bby prem bru bslin 8/12....bby dkt nicu jga brt lg kcil dr bby awk....hri² mnhan rindu dkt ank...😔😔

2y trước

kan.sma la.czer lagi.kesian sis.banyak dugaan sis ye.semoga sis tabah dan kuat.🥺😌😌sy pula ulang alik.ke klnk selang sehari lagi sbb msa preg tinggi drh.chek smpai tarikh 27 hribln.😌