Pilihan Susu untuk ibu

Nak minta pendapat pilihan susu yang baik untuk ibu mengandung ❤️

5 Các câu trả lời

xtw nk ckp mana terbaik. Semua ok asalkan badan serasi. Sy minum 2 susu. Enfamama dan susu kambing Cocoa Addin perisa coklat kurma. Bergilir-gilir antara dua tu. Sbb susu enfa agak pricey plus rasa susu maternal sy kurang suka berbanding susu kambing. Kedua sy dh lama amalkan susu kambing ni sejak sblm pregnant lagi minum setiap pagi buat sarapan

Semua susu ok je asalkan awak tiada alahan dgn susu berkenaan dan kandungan susu tu tak sesuai dgn penyakit yg dihadapi (jika ada).

Try lazz susu kambing.. sy minum dr start pregnant smpai skrg nk bersalin HB cantik je.. xde sangkut gdm

minum sus HL jeh sis

Annum jer