Tips hilangkan sakit belakang

Nak masuk 20 weeks, seksa teramat sbb sakit belakang dah masuk hari kedua. Okay sikit lepas letak salonpas tapi masih xleh duduk dgn selesa. Yg peliknya kalau berjalan okay pulak, bila nk duduk seksa💆🏻‍♀️. Ada apa2 tips tak? Dah buat exercise sikit utk redakan sikit. #firstmom

6 Các câu trả lời

Norml rsanya tu, sbb bby tgh mmbsr. Sy start 14@15w dh rsa skit blkng, lbh kpd bhgian punggung lh kdg smpai ke peha😅. Tp xda lh letak2 salonpass atau apa2 patches, cuma bngun dri tmpt tidur kena bgun scara mengiring.

saya tengok vid ada dr tu kata kita takleh tampal salonpas kat badan, bahu takpe. sebab boleh buat jantung baby ada masalah.

1y trước

Kalau pening pakai kt kepala tkpe kan?

Tak digalakkan pakai any patches/ salonpas kat badan during pregnancy ya dear. Chemical absorption dlm badan

Betul saya 18w duduk baring sakit, jalan okay

cuba cari cara² buat prenatal exercise

sama🥴