Boleh ke ?

Hi , nak kepastian .. kalau pregnant dah 15 minggu , boleh tak makan benda2 pedas ? Contohnya macam maggi pedas gilerr tu ? ??

2 Các câu trả lời

Kalau dh biasa mkn pedas, boleh je.. sy mkn je tp limitkan sbln sekali.. samyang pn sy bedal.. cuma dh hujung² nie perasan baby akn hiccup bila mkn pedas..

5y trước

Sy bby 1st juga.. skrg dh 35w.. rasa masa bby hiccup tu sama mcm kalau kita yg hiccup cuma perut kita je bergegar.. makin dekat nk bersalin, makin x tahan pedas tp gatal gk makan.. kikiki

Uishhh jgn sis..x elok..kang sakit perut naya ke bby...tggu baby besar dlu naaa tp jgn la makan pedas sian dia..apa kita mkn dia akn mkan

5y trước

Ouhhh okay2 .