3rd trimester celah kangkang dah sakit mcm mana nak bersama suami 😰

Nak jalan pun dah susah… Ada tips ke nak bagi celah ni tak sakit sangat? Yela 3rd trimester ni digalakkan bersama supaya senang bersalin tp kalau dah sakit mcm mana 😅

2 Các câu trả lời

Ibu jalan-jalan dulu sekitar rumah so kaki dah flexible a bit and sakitnya akan kurang sikit😄 it works for me last time. Biasanya sakit tu sekejap je, x lama then boleh la try untuk bersama suami. Sakit sebab pelvic bone sedang widening up that's why 😄

kalau sakit jgn amik risiko bincang dgn doctor dan hubby dulu...btr buat streching utk legakan otot.. tp dgn cara selamat. Mmg sakit sbb trimester 3 ni baby dah turun