excited campur nervous

just nak cerita,tadi tgah menunggu nurse panggil kat kkia kan,nampak nurse tengah kelam kabut n then tiba2 ada nurse tgah bawa baby baru lahir dlm kain pelikat n nurse tu ckp baby kecik ,lpas tu sy pun tgok jelah nurse 4 org n sorg dokt tgah kelam kabut mengurus baby tu sbb emergency mama baby tu ter bersalin kat umah..smpai nurse buka kain pelikat tu n kluarkan baby tu alaaaaaa comelnye babyyy fresh2 lg hihihi baby tu dibersihkan sikit2 n baby tu xnangis pun..mama baby tu tgah baring kat dlm ambulans diluar klinik sy nampak..dlm hati sy berdoa semoga Allah permudahkan lah urusan mama baby n baby tersebut..sy dah selesai jumpa nurse barulah sy dgr ambulans tu gerak g hospital hantar mama n baby td hihihi...sape ada pengalaman mcmni?jom la kongsiii ☺️☺️

2 Các câu trả lời

Dan suami kene belajar apa perlu buat kalau tiba2 emergency kita kena bsalin d rumah