hi mommies nk tny nk buat apa yer nk cpt kn susu keluar? perlu ke pump sblm baby keluar?

Nak cepatkan susu keluar

2 Các câu trả lời

sis dah bersalin ke belum? kalau belum, sis boleh urut² breasts sampai bersalin. urut bukan marmet ye. jangan pam sebelum bersalin. bukan begitu caranya 😅 dah bersalin boleh breastfeed baby terus bagi ada rangsangan. time baby tido boleh la pam. kena ada demand baru badan boleh supply. sis boleh search dekat google, youtube, ig tentang ilmu penyusuan. tak boleh main paksa susu keluar sebelum bersalin. maaf kalau ada mommies yg tak setuju

3mo trước

Ooo terima kasih😊