Detail scan & Gender scan

Nak buat detail scan masa 20 or 21 weeks okay tak? Tak sabar lama tak scan baby and tengok keadaan dia 😍❤️ pendapat mommie yang berpengalaman macam mana?? #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #mommybuntu #jangandibully

20 Các câu trả lời

sya smlm 20w1d scan detail tp jantina xnmpk sbb baby kepit malu😁

4y trước

31w dktr kata nak scan tngk blik huhuhuhuu...sye yg ade 2 boy...yg ni no 5 tp no3 dan no4 gugur jd no5 ni no3 la jd nye😊

Sy buat detail scan mase 22w. Buat skali 4D utk tgk jantina 😁

4y trước

Eee bestnyaaa. Kalau 4D 20 weeks boleh buat jugak tak?

sy baru je buat detail scan + gender scan semalam 23w

4y trước

Tu la tak sabar. Another 4 weeks camtu in shaa Allah hehe

sy pown xsbr nk buat detail scan... now pregy 19weeks

4y trước

Tu la eee hehehhe saya esok nak masuk 16 weeks. So kene tunggu 4 atau 5 minggu lagi. Dah excited sgt dah nak tengok baby and tahu jantina dia semua hehe

sy buat details scan masa 22w, jantina pun dah nmpk

4y trước

Ee excitednya tak sabar 😭❤️

sy buat detail scan masa 26w dan scan jantina ..

4y trước

Oh okay okay terima kasih ❤️

Okay sis. Saya pun buat time ni

4y trước

Yesss sis. I feel you 🤭

kalau 18w dah boleh buat ke?

4y trước

Ada orang kata dah boleh jugakkk

sy buat detail scan masa 22w

ok je sis

4y trước

Thank you ❤️