Tolong doakan saya supaya cepat bersalin..harini 38 minggu 3hari..tp belom ada tanda² nak bersalin..

Nak bersalin

3 Các câu trả lời

sama la Mcm Sye ne tapi awk masih blum Smpai duedate lg.. kesnya Sye ne da Smpai duedate da..duedate sepatutnya 2/5..tapi masih blum tanda2 nk bersalin lg n GDM on diet..😐 tapi doctor bg tarikh lain UTK serah diri lg..4/5 ne kena g hospital..😓 Doakan awk..saya juga n baby sihat sejahtera dipermudahkan segalanya dan hrp2 DPT bersalin normal..🙄

2y trước

Insyaallah.. fikirkan positif selalu n jgn terlalu fikir sgt risau perkara Mcm tu..😅

insha Allah sis. selalu pujuk baby dan bykkn berjalan turun naik tangga. moga dipermudahkn urusan bersalin

2y trước

tq sis..semoga doa kalian dimakbulkan🙏tengah tunggu hari ni

smoga dipermudahkan segala urusan,,,InsyaAllah ,,aamiin