Suami kaki pukul

Nak bercerai tapi pikir anak, ni kali ke 3 suami pukul saya, patut kah saya mintak cerai ? tapi anak masih baby 2bulan, kadang nak lari bawak bby tapi takut baby sakit tak sesuai dengan tempat baru, ya allah aku buntu 😭

3 Các câu trả lời

nak bcerai tp pkir anak? hsband jge anak ok? nafkah sume ckup?

1y trước

baik cerai je kalau cm tuuu nanti dia thu nk tmbh ank jee ade lagi baik kt luar sanaa kalau saya suami naik tgn skli mysl kau