Kurang susu

Nak bagi anak susu ibu tapi susu kurang.. pam pun keluar menitis jer pastu lubang saluran puting tersumbat.. awal2 beranak bengkak susu.. harini bby dah 9hari so nk buat mcm mana yer??? #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

bg jer baby hisap .. lama2 ada susu,, puting ambik kapas cuci dgn minyak baby nanti daki2 keluar sekali, kalau cuci selalu boleh buat puting xcrack sgt nnti... Lps tu buat sup sayur sawi sis.. mkn roti jagung.. Sy mula2 kurang susu jgk ,, mak mertua buat sup sawi hari2 min roti jagung sampai basah2 baju susu byk sgt. kita sama Bru 9 hari 😊 yg penting jgn stress2 . Set kt otak nk susu byk. InshaAllah

2y trước

Roti jagung gardenia tu ke sis?

kne rajin urut n brsihkn breast tu sis klau nk susu bnyk kluar, bnyakkn minum air msak x pon minum air horlick