Ada ibu mengandung yg tak vaksin lagi dan nak tunggu sampai bersalin tak?

Nak ambil tapi second dose nanti dah 33 minggu dan tak recommend can

20 Các câu trả lời

Hi. Saya 1st and 2nd dose vaksin tak perasan dah pregnant. Alhamdulillah setakat nih semua okay. Cuma booster belum ambik. Family semua tak bagi ambik lagi. Tapi nurse kk suruh ambik. Emm ghisauu.

sy pun tak vaksin lagi..bru² ni sy kena covid alhamdulillah baik xde apa yg teruk..cuma kalau xde vaksin ni kena kuarantin smpai 10 hri dkt pkrc. tu yg tak tahan tu lama sgt kena kuarantin..

First dose time dah 3rd trimester. Dapat Second dose masa 37 week. Alhamdulilah okay je takda apa apa masalah.

Sy x vaksin suami ckp efec.tp hr tu dr pksa smpt 1dos lpstu Sy x amk

1st vaksin sampai booster saya tgh mengandung. ikut bdn juga

saya amik booster time 32w mcmtu..alhamdulillah xde ape

haha.. "test lab?" Lucu pula istilah tu.

Kalau 2nd dose masa 33w should be okay.

takpayah ambik vaksin

Boleh