Bayi 5 bulan cirit birit nak dekat 2 minggu

Najis mcm ni normal ke? Dah tukar susu, on antibiotik tapi tetap sama. Start msuk 5 bulan anak cirit birit #firstmom #bantusharing #ingintahu #tolong #Buntu

Bayi 5 bulan cirit birit nak dekat 2 minggu
3 Các câu trả lời

anak saya baru baik dari cirit. saya tukar susu ke lastose free and beli ubat cirit utk letak dlm susu kat farmasi. hidrasec tk silap saya. terus oke cirit.

dah bg susu y less laktosa ke

1d trước

doc xde ambik sample najis ke.better g hospital