baby sembeli

najis baby agak keras sikit warna kuning. ank minum susu formula s26 dia agak meragam maybe sbb sakit perut kot tido pon senang terkejut ii and terjaga nk kena bagi puting kalau tak dia akan menangis. so soalan sy baby kalau sembelit selagi najis dia tak keluar lembut mmng dia akan meragam seharian ke? and apa patut sy buat seblm nii ok jee pakai susu s26 tuu tertiba dah 2hari nii najis dia keras😭#firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

Anak newborn ke? Klu newborn better susu badan, mse sy masuk ward anak sy minum susu tepung lepastu 2hari xlena tidur lepastu berak keras, doktor tak sarankan baby minum susu tepung sebab xblh nak hadam lagi satu, kalau baby tak minum susu badan usus bayi blh jadi lembik dan tak kuat klu makanan nak masuk dalam perut bayi,

Anak saya pun pernah sembelit bila saya tukar susu.. Saya bagi gripe water, urut2 perut die pakai minyak yuyi

ank bape bulan?