serius ke tak?

Naik biji² air bisa di seluruh bhagian dada ,perut ,tangan ,bahu dan gatal² mata normal ke kalau alahan macam ni. Ada yang pernah kena tak??

5 Các câu trả lời

Saya pun ada alahan gatal2 kt tangan & muka tapi takde yg berisi air. Mcm alergic seafood gitu tapi gatalnya tuhan yg tau. Gatal kt muka sampai kulit kering & mengelupas. Sabar jelah. Pembawakan baby mcm tulah

Saya tgh alaminya skrg. Naik biji biji air dn gatal satu badan. Paling byk di lengan dan kaki. Awk dh jmp doktor ke? Sy bru nk klinik esk. Mmg gatal. Tak la sbb salah mkn atau perubahan hormon lepas beranak.

Normal. Saya kena dari usia kandungan 3 bulan sampai 6 bulan. Dr bagi ubat sapu je. Masuk 7 bulan dah baik. Parut pun semua hilang. Sebab perubahan hormon.

Dh ke klinik sis? Sy aritu naik air bisa2..rupanya demam cmpak..😅

Alahan..better jmp dr