24 weeks 2 days

hi n salam semua, nak tanya. kdg2 rasa perut mengeras atau cramp tu normal ke? #1stimemommy #anakfirst #TAP

9 Các câu trả lời

nurse sy ckp kalau seluruh perut mengeras or tegang lepastu akna surut pelan² tu contraction braxton hicks..

4y trước

okay baik sis. tq

normal. baby dah makin besar, rahim pun turut membesar. sebab tu rasa mcm cramp.

4y trước

okay sis. tq🤗

Normal sbb sy pun penah . Tp klu mcm skit sgt atau tak psti g jmp doc sis . 😘

4y trước

okay sis.. tq😘

Normal. Bru bertanya dgn doktor msa p klinik tdi.

4y trước

okay sis, tq

normal tpi kalau kerap mengeras bgus g hsptl

4y trước

tk selalu. kdg2 je. mgkin btul la brixton hicks. hopefully baik2 aje. tq sis

normal tu , sy pun kdg2 mcm tu jgk

4y trước

okey sis. tq😁

normal sis 🙂

4y trước

😁♥️

help

UP