asking

Mys tambagi q ninyu unsay angay nako buhaton Kay aq Paris doubtful mn gd sa aq pagbuntis last dugo nko Kay June 25-29 ga sex me July 14 so when q mangank unsay angay nako buhaton ma prove nako nga iyaha ni aq gebuntis plssss wa nako khbw sa aq gebati need q sa inyu tabang huhu

1 Trả lời

Pa ultrasound ka sis para makita didto kung anus.a imong due date. Mahibal.an anha kung anus.a nabuo si baby

5y trước

Toa man sa lugar Ang laki sa ilaha Kay ni uli Ng warta cya ddto pero duda mn gd cya kailangn April daw q mangank Kay iyaha sa imo ihap mys when q mangnk??