Sy nak tnya,kandungan skrang 16weeks, muntah² semua dah hilang tpi kdg² muntah tu ada, normal ke?

Muntah muntah

4 Các câu trả lời

Sy msa 15 weeks alahan like magic tba2 hilang.. skrg selera da bertambah2 🤣.. cuma bila trhidu susuatu tak berkenan mmg trs nak muntah…

Sy 15weeks pn alahan mcm dh hilang. Tp klau trhidu ssuatu yg hidu tk brkenan mmg rsa nk muntah gak cuma tk seteruk sblum ni

4mo trước

Sama la kita siss

Normal 😂

normal aje

4mo trước

terima kasih , sbb pelik alahan semua dah hilang tiba tiba je muntah