Alhamdulillah

Mungkin rezeki family saya sambut ahli baru tahun 2021 ni..adik saya due bulan 6..dan tak sangka saya juga d berikan rezeki tahun ni sma2 kkak saya..juga 2 org sepupu saya..meriah la tahun ni..doakan kami sekeluarga sihat walafiat smpai bersalin ya😊

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. sama la ngan saya sis, saya due bulan 8..adik saya due bulan 9..sambut 2 sekali org baru dlm family 🥰.. Semoga dipermudahkan segala urusan.. Aamiin 🤲

3y trước

wah..tahniah juga sis..

Alhamdulillah tahniah sis 😍😍 jaga diri baik2 ya semoga dipermudahkan segala urusan.. doakan sy ada rezeki zuriat pada tahun ini juga 🥰

3y trước

insyaallah..semoga sis d berikan rezeki zuriat tahun ni...