2nd trimester dgn cyst

Hi mumy2... Sy da masuk 23wk 2nd baby... Awal 22wk haritu doc detect sy ada cyst 8x6cm da.. Next week ni review blk dgn obgyn..mumy2 ada pengalaman mcm ni?

5 Các câu trả lời

Besar jugak tu sis.. Time awal2 pregnant hritu takde ye? Sbb sy time nk cnfirmkan pregnancy tu doc detect ad cyst jugak.. 4x4cm.. Lpastu bby besar, die makin mengecut.. Kne jge pemakanan juga.. Jgn stress2

1y trước

Blh amalkan peti delima dgn epal hijau juga sis.. Sy mse dpt tau tu pun terus buat research.. In shaa ALLAH semoga dipermudahkan segala urusan kita

Saya dulu buang time 16week sebab dah twisted, mostly dengar pengalaman orang akan kecut or dr pantau sampai bersalin, time bersalin tu kena operate sebab nak keluarkan cyst terus

Saya ada masa awal 2nd trimester pastu dia kecut dan hilang sendiri skrg hujung 2nd trimester

Saya ada awal 2nd trimester tapi kecut sendiri hujung 2nd trimester

besar, biasanya xhilang. tgg lps bersalin follow up.semula