Pening &muntah

Hi..mums,ada x apa² petua untuk menghilangkan pening dan muntah..bed rest je..harap petua dr u all..mommy 7 weeks

2 Các câu trả lời

klu pening sgt, mkn panadol 500mg. muntah kena top up semula air dlm bdn. u hv to paksa diri on this stage utk try and error everything. cari and cari sampai dpt apa yg boleh isi perut (mkn/minum). for me bedrest buat bdn lagi penat, so try ur best buat light activity.

1y trước

Thanks for advice..sure will try do some light activity

Asam2 tu membantu tp jgn kerap mkn la klu tktahan try minta doktor ubat tahan muntah