Daftar sijil lahir anak ke-2

Hi... mummy's,saya baru bersalin anak ke-2 pada 26.8.2024,Sy nak daftar sijil lahir anak sy tetapi ada satu masalah iaitu ayah kepada anak sy ada dalam penjara,pegawai jpn minta pengesahan daripada ayahnya..Sy takut adakah dalam sijil lahir akan ternyata apa2 berkaitan dengan penjara atau isu2 polis,sy risau pasal masa depan anak sy Harap dapat tolong mummy's,sy memang pening disini

2 Các câu trả lời

setahu sy ...pengesahan itu sangat penting...hal penjara itu adalah privasi ...😃lakukan bahagian anak dulu puan ..

2t trước

terima kasih mummy