Daftar nama dekat JPN

Hi Moms.. nak tnya moms sikit kalau lambat daftar nama baby lebih dari 60 hari kena denda RM5 kan? Tapi boleh dapat sijil lahir segera tak atau sijil lahir lambat dapat? Husband outstation.. Baru boleh nk daftar nama baby.. Mohon pencerahan 🙏🏻 #firstmom #needhelp #babygirl

3 Các câu trả lời

sy dpt on the spot. 5-10 mnit mcmtu. just stay situ. makesure all documents dah ready ya. senang terus dftar. mykid je tkde stock skrg

1y trước

Alhamdulillah dah dapat sijil lahir hari yg sama..

slalunya dpat segera.. awk dftr jpn harini.. harini jugak awk dpt sijil lahir.. yg lmbt dpat tu slalunya mykid.. kdg sthun bru siap..

1y trước

Alhamdulillah sy dah daftar.. dapat hari yg sama.. tak kena danda.. alhamdulillah 🤲🏻

sis jgn lewat lebih dri 60hari ye, mcm sye misi siap tulis kt borang surat beranak tu lambat kene denda 1k

1y trước

Terima kasih sis.. alhamdulillah dah daftar.. ngam2 last day