Berat tak naik

Hi mummys. Bahaya tk hormon thyroid tinggi/rendah utk pregnant mom? Saya dh ambk ujian darah. Sbb berat tk naik. Berat dari awl 67 je. Ada kah punca saya ada thyroid? 🥲 skrg 19 w. Selera mkn masih on off lgi. Mcm mna nk bgi berat naik? 🥹

2 Các câu trả lời

sy brat trun 4kg.. klinik smggu sekali sbb bby twins, berat tiap kli checkup turun.. tp lps 20mggu bru berat naik, dua mggu naik 2.4kg.. mybe bru hbis alahan..

2y trước

Ouh. Saya 1kg je. Hrp result thyroid normal lh

Dr ada advise apa2 tak masa checkup?

2y trước

Takda pon. Saya bloated. Mkn tgh hri tu knyg bthol smpai ke mlm 😂 sbb lmbt trun mknan nya