baby 3bulan lebih cirit birit

mummy2,saya nak tanya anak sya baru 3bulan lebih .dlam dua harini dia byak kali berak .harini saja dah 7kali .ada tak yg pengalaman mcm ni?? .mcm mna nk atasi baby cirit birit yaa? .baby sya ada jgak mnum fm tapi tak byak pun sbb dia tak berapa mnum susu fm .sbelum ni dia mnum fm ok jaa .#pleasehelp

1 Trả lời

Sis sy rasa baby awk baru lagi nak bg apa2 tips. Yg penting cirit birit awk kena cari dulu punca dia cirit2 baru boleh atasi. For the moment sementara nak tau apa masalah make sure monitor baby awk tgk ciri2 dehydrated. Kalau ada terus bawa clinic/hospital ya