Positive ke ?? negative ke?

Hi mummy2 Nak tnya kenapa warna hijau tu positive? Tpi clear blue negative.. Period last 2/6 tpi skrg spotting brownish start 3/7 so yeah confuse japp period ke implantation ke?? Cramping dkt belah kiri smpai belakang(kdg2)..😅😅 boleh tk share pengalaman sikitt huhu P/s: test sama waktu #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #advicepls #TTC

Positive ke ?? negative ke?
9 Các câu trả lời

mcm samar2

3y trước

tu la Saya pun confuse , sbb klau hijau tu nmpak baik dua2 klau clear blue tk berpa nmpak pulak