Berat turun selepas tukar ubat

Hi mummy2❤️ Berat saya turun 2kg dlm masa 2minggu asbab tukar mkn ubat zincofer.,mkn muntah aje Jadi saya nk tanya adakah iya menganggu tumbesaran baby atau tak??? 15week #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

mntk tukar sis saye dlu cmtu jgk n saye tukar maltofer beli sndri bru ok https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

mean ubat tu xmasok ka. sbb awak makan muntah balik? ada inform misi tak?

2y trước

boleh je g scan dkt luar if awak risau. xde effek pon kalau kita nk scan kerap nk tengok condition baby kita awak.☺️