alahan

Mummy2 yg kena alahan awal pregnant stop alahan lps brp week? Muntah2 boleh terima lagi..yg tak tahan nak bgerak pn xlarat..24jam nak baring je rasa..?

2 Các câu trả lời

Saya alahan sampai 31w sis. Muntah, pening, lembik, tak lalu makan semua ada. Terseksanya time kerja terpaksa menahan. Balik kerja memang lembik atas katil je. Warded, kencing kotor, drip air berbelas botol. 3x warded.

5y trước

Sama la sis. Saya ni jenis susah nak sakit. Tahun ni tak pernah demam lagi. Lembik sebab alahan je. Saya ni jenis serabut tengok rumah tak kemas, baju tak berlipat/sangkut rapi. Tapi bila jadi lembik gitu memang tak daya dah nak kisah ke semua tu. Baju kerja pun harapkan adik saya yg tolong iron huhu. Moga sis kuat jugak ya. Skrg saya dah 39w2d. Alhamdulillah dah sihat, cuma sakit2 badan je la

sy skarang 14w masih muntah.. brtahan je la.. semua org x sama.. kadang awal2 ok.. kadang nnti2 dtg semula.. kalau rasa x ok, boleh ke klinik mintk ubat..

5y trước

haaa tu la.. tgk fon x boleh lama.. tgk tv lama2 nnti rasa bayang2 dkt jauh dkt jauh je tv tu.. haahaaa.. naik motor ok, walau kne angin muka tu rasa nk muntah.. lagi better la motor drpd krete.. seksa sgt rasa.. dugaan ni esok nk check up kk.. nk pakai tudung, aduuhh.. 😨😪