folid acid

Hi mummy2... sy pregnant da 11mnggu.. tp kk lngsung xbg pape ubat pun.. bile sy bce at dlm apps ni rmai yg ckp kne amik folid acid tuk awl2 pregnant so blm trlmbt ke tuk sy beli folid acid at farmasi? #FirstTime

25 Các câu trả lời

Beli je sis. Wajib makan folic acid tu. Next time masa check up tanya nurse bila boleh dapat ubat.

Sy beli sendiri je kt watson. Lgi ok. Kalau yg kk bagi tu, sy tak tahan baunya. Busuk betul. 😅

Sya dbagi ubat masa sya 4th month sdah.. bukan klinik terus bagi kta ubat kalau kta bukak buku..

Beli sdri je sis.. Pnting acid folid tu tp klo sis dah amik pmakanan yg ckup acid folid xpela..

Sy pun tnya nurse hari..bru dia bgi..kot dia lupa juga..hmpir sma kndungan kita sis..🤗

Beli sendiri je sis... sy xpreggy ni pn masih ambil dari sebelum kawen dulu..

Beli je klau kk xbg..murah je spapan ubat tu..myb nurse lupa..

Masa saya tau yg saya pregnant, saya ambil je folic acid.

Sy dpt acid folic 🤔 Blh try call nurse semula.

tanya dgn nurse kdg2 drg lupa mgkin trlalu sibuk